Om Spoomes

Historien om Spoomes

Spoomes er nordens største leverandør af sportsmerchandise. Med over 4.000 produkter, fordelt på mere end 90 forskellige kategorier, er vi sikre på, at vi har noget til dig! Spoomes har tidligere eksisteret som siden FanGear.dk, men ændrede i 2016 alt, og er i dag blevet til Spoomes.dk.

Vores leverandør er placeret i England, og sender produkterne direkte til din adresse hvilket gør, at vi kan have så mange produkter. Alle vores produkter er officielt licenseret hos de enkelte klubber. Du kan, som kunde, derfor altid være sikker på at modtage originale produkter fra Spoomes.

Hos Spoomes bestræber vi os på at yde den bedste service, så skulle du nogensinde have problemer, så er du altid velkommen til at skrive på kontakt@spoomes.dk eller ringe på + 45 29 24 59 50. Vi sidder ved telefonen fra klokken 08.00 til 02.00 alle hverdage, og fra 10.00 til 20.00 i weekenden. Du kan altid forsøge at ringe, tager vi den ikke, kan du smide en mail.

Bag Spoomes IVS sidder 2 unge, danske iværksættere, med flere års erfaring i branchen og inden for drift af webshop. Du kan læse mere om os lige nedenunder!

Mikkel Pedersen

Mikkel Pedersen

Mit navn er Mikkel Pedersen. Jeg står for alt det generelle her på Spoomes, altså administration, kundeservice og bogføring. Derudover står jeg for alt markedsføring. Til tider hjælper jeg samtidig Niklas med forskellige problemstillinger.

Til dagligt studerer jeg marketing og innovation på Rybners Gymnasium i Esbjerg. Jeg har i dag 4 års erhvervserfaring, da jeg siden jeg var 14 år, har haft med iværksætteri at gøre. Det med at være sin egen chef har altid haft stor interesse, hvilket er en af grundende til stiftelsen af Spoomes IVS.

Jeg håber på, at i tager godt imod os.

Niklas Schjoldager

Niklas Schjoldager

Mit navn er Niklas Vejlby Schjoldager. Jeg står for alt det tekniske, selve udseendet og brugeroplevelsen for dig som kunde, her på Spoomes.

Jeg startede med at programmere da jeg var 15 år og det har lige siden været det jeg har elsket at lave. Min spidskompetence er programmering, i form af HTML, CSS, Javascript og PHP. Dertil har jeg også et flair for webdesign, UX og UI.

Det kombineret med min brændende passion for iværksætteri, gør mig til en virkelig stærk spiller, der kan bidrage med virkelig meget til Spoomes.

Søg

Netop tilføjet til kurv:
Antal
Total:
Subtotal:
Eks. fragt 
Gå til betaling
Netop tilføjet til ønskeliste:
Eks. fragt 
Min ønskeliste